Vacature(s)

 

Bouwkostendeskundige

Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezighoudt met bouwmanagement in de brede zin van het woord.

Cijfermatig en analytisch ben je sterk. Je houdt van uitdaging en legt makkelijk verbanden. Zo doorgrond jij zelfs de meest complexe berekeningen en kostenindicaties.

Daarbij houd je onder alle omstandigheden het overzicht en de structuur.  Lees verder 

 

Kostendeskundige/ Werkvoorbereider
Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezighoudt met bouwmanagement in de brede zin van het woord.

Als Kostendeskundige/ Werkvoorbereider zorg jij voor de calculatie en de werkvoorbereiding.
Omdat jij kennis van beide disciplines hebt, is jouw inbreng van dubbele waarde. Lees verder

 

Projectleider
Bedrijfsburo JBG ziet Project Management als een onmisbare schakel en krachtig instrument in het aansturen van projecten.

Het vertalen van de wensen van onze klanten voor het realiseren van grote of geclusterde projecten in een Plan van Aanpak is altijd een onderwerp voor Project Management. Lees verder

 

Uitvoerder                                      
Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezig houdt met Bouwmanagement in de brede zin van het woord. Wij zien Project Management als een onmisbare schakel en krachtig instrument in het aansturen van projecten.

Als bedrijfsbureau zoeken wij ervaren uitvoerders die namens ons leiding willen geven op de bouwplaatsen van onze klanten! Lees verder

 


Sollicitatie
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Bezig met versturen

Lessons learned