Wat we doen

Schade-expertise:

Wij ondersteunen de eigenaar van onroerend goed tijdens het proces dat begint bij de signalering van aardbevingsschade en dat eindigt met het herstel en de schadevergoeding. Wat ons drijft is gevoel voor rentmeesterschap; wij vinden dat we zorgvuldig moeten omgaan met het Groninger landschap en alles wat daarmee annex is. Met onze objectieve en goed onderbouwde calculaties en rapportages willen wij bijdragen aan een (weer) veilige, leefbare woon- en werkomgeving. Onze insteek is dat de schademelder krijgt waar hij recht op heeft, wat doorgaans betekent: vergoeding van de bevingsschade.

Sinds 2013 hebben wij rond de 55.000 kostenbegrotingen gemaakt en meer dan 4500 kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Bouwkundige-expertise:

We kunnen professionele opdrachtgevers ondersteunen bij alle soorten bouwplannen zoals bestaande bouw, nieuwbouw, herstel aardbevingsschade, bouwkundig versterken, utiliteitswerk, monumentale gebouwen, agro en gestapelde woningbouw.

Maar wij doen meer! Bedrijfsburo JBG maakt wonen eenvoudiger. Woonlocatie gevonden? Wij maken het ontwerp en de begroting sluitend. Maak uw voorkeur voor het soort woning en de beoogde woonbeleving, wij doen vervolgens de rest. Op deze wijze krijgt u snel inzicht en vertrouwen in haalbaarheid en planning. JBG hanteert een all-in-begroting inclusief uw ontwerp, leges, aansluitkosten en de werkelijke bouwkosten. Uw doelstellingen bereiken we samen!

Sociale partners