Vacature(s)

 

Bouwkostendeskundige

Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezighoudt met bouwmanagement in de brede zin van het woord.

Cijfermatig en analytisch ben je sterk. Je houdt van uitdaging en legt makkelijk verbanden. Zo doorgrond jij zelfs de meest complexe berekeningen en kostenindicaties.

Daarbij houd je onder alle omstandigheden het overzicht en de structuur.  Lees verder 

 

Kostendeskundige/ Werkvoorbereider
Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezighoudt met bouwmanagement in de brede zin van het woord.

Als Kostendeskundige/ Werkvoorbereider zorg jij voor de calculatie en de werkvoorbereiding.
Omdat jij kennis van beide disciplines hebt, is jouw inbreng van dubbele waarde. Lees verder

 

Projectleider
Bedrijfsburo JBG ziet Project Management als een onmisbare schakel en krachtig instrument in het aansturen van projecten.

Het vertalen van de wensen van onze klanten voor het realiseren van grote of geclusterde projecten in een Plan van Aanpak is altijd een onderwerp voor Project Management. Lees verder

 

Uitvoerder                                      
Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezig houdt met Bouwmanagement in de brede zin van het woord. Wij zien Project Management als een onmisbare schakel en krachtig instrument in het aansturen van projecten.

Als bedrijfsbureau zoeken wij ervaren uitvoerders die namens ons leiding willen geven op de bouwplaatsen van onze klanten! Lees verder


Ervaren marketing en communicatieadviseur
Bedrijfsburo JBG is een bouw gerelateerde onderneming die zich bezig houdt met Bouwmanagement in de breedste zin van het woord. Ons jonge bedrijf heeft een rijke historie waar je eigen kwaliteiten hoog in het vaandel staan. Wij bieden een afwisselende werkomgeving met een zeer open, hartelijke en collegiale sfeer. Samen mooi werk realiseren! Werkplezier en doelgericht!

Ons mooie team mist nog: Een ervaren marketing en communicatieadviseur
Als marketing en communicatieadviseur ben je een gesprekspartner voor iedereen. Lees verder

 

Sollicitatie
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Bezig met versturen

Lessons learned