Ons team

Ciska Gorter Medewerker Bedrijfsburo

Ciska is typisch zo iemand waar een bedrijf niet zonder kan. Een persoon die er altijd is en bereid is om iedereen te ondersteunen. Vanuit de administratie is zij de spin in het web voor de interne zaken. Moeiteloos regelt zij alle noodzakelijke werkzaamheden die ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Daarnaast zorgt zij op onnavolgbare wijze voor het welzijn van de klanten die ons bezoeken. En dat alles met een lach op het gezicht.

 c.gorter@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Rudi Lienau Bouwkundig (kosten) Deskundige

Rudi wist als kind al dat hij iets zou willen doen in de bouw. Hij volgde hiervoor een bouwkundige opleiding en tijdens zijn eerste stappen in bouw deed hij veel kennis op in het aardbevingsgebied. Maar vooral de financiële kant van de bouw heeft zijn interesse. Hij volgde een opleiding in vastgoed en leerde veel over de marktwerking. Hierdoor is Rudi breed opgeleid. Ervaring deed hij vervolgens op bij een aannemer, in de makelaardij bij een projectontwikkelaar.

 r.lienau@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Rob Kuipers Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Rob beschikt over een zeer uitgebreide kennis van bouwkundige, constructieve en financiële zaken in verschillende disciplines, hetgeen hem een uiterst waardevolle medewerker maakt. Rob heeft een achtergrond als bouwkundig kostenmanager en is op hoog niveau
betrokken geweest bij de realisatie van bijzondere projecten en producten in de bouw. Met zijn leidinggevende capaciteiten stuur hij grote en middelgrote projecten aan, het onderhouden van contacten en het op verantwoorde wijze communiceren met marktpartijen op elke gewenst niveau. Rob is in staat om naar alle tevredenheid een project vanuit de ontwerpfase naar een oplevering te organiseren, met alle interne en externe gerichte processen die noodzakelijk zijn.

r.kuipers@hetbedrijfsburo.nl
Connectie maken

Theo van der Meulen Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Theo is ooit begonnen als tekenaar en heeft met jaren ervaring in de bouw- en architectensector een goed oog voor details. Theo is betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en heeft dienstverlening hoog in het vaandel. Theo geldt als een van de mensen die uitzonderlijk vele ervaring heeft als kostendeskundige en altijd weer kritisch samen met zijn collega’s kijkt naar de juistheid van het door hem aangeleverde werk.

 t.van.der.meulen@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Jeroen van der Veen Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Jeroen is een pragmatisch ingestelde doorzetter. Hij laat zich niet uit het veld slaan door lastige projecten. Van werkvoorbereiding tot nacalculaties. De kennis in de afgelopen jaren weet hij toe te passen. Jeroen is een betrouwbare en gewaardeerde collega met een analytisch vermogen en een nuchtere kijk op de voorgelegde bouwkundige problematiek.

 j.van.der.veen@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Andre Oosterhuis Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

André heeft een bouwkundige opleiding gevolgd. Zijn werkvelden waren in de afgelopen jaren zeer divers. Hij deed ervaring op in de bouw als maatvoerder/voorman maar leerde bij een aannemer ook betonstorten. André bleef zich ontwikkelen en werd bouwkundig tekenaar. Op het moment dat André bij een calculatiebureau ging werken, vond hij zijn richting. Bij ons vind André al weer jaren zijn draai als Senior bouwkostendeskundige.

 a.oosterhuis@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Erik van der Voort Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Man van cijfers, structuur en bouwkundig inzicht. Werkt nauwkeurig en snel. Met zijn flexibele instelling weet hij bij iedere klant zijn toegevoegde waarde meer dan waard te zijn. Erik bezit een grote mate van zelfstandigheid en organiseert binnen het team zijn werkzaamheden van het begin tot het einde in goede banen.

  e.van.der.voor@hetbedrijfsburo.nl

Remco Keizer Uitvoerder / Bouwkundig (kosten) Deskundige

Met ruime ervaring opgebouwd in verschillende praktische disciplines van het bouwproces. De capaciteiten variëren van projectmatige uitvoering tot en met kostendeskundigheid en werkvoorbereiding. Remco heeft de mentaliteit van een ondernemer en weet van aanpakken, is oplossingsgericht en creatief in aansturing van uitvoering en het regelen van zaken die het bouwproces vloeiend moeten laten verlopen. Daarnaast een man die gewaardeerd wordt vanwege zijn opgedane ervaring als praktijkman, uitermate geschikt voor het noodzakelijke teamwork.

 r.keizer@hetbedrijfsburo.nl
  Connectie maken

Herman Steeman Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige/ Coördinator Uitvoering

Waar Herman ooit als timmerman begon, wist hij zich in de loop der jaren te ontwikkelen tot assistent uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider in sloop-nieuwbouwprojecten. Ook heeft hij geruime tijd als hoofdinspecteur inspecties verricht voor agro panden. Deze bouwkundige ervaring maakt Herman tot een allround medewerker.

 h.steeman@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Sietze Stilma Bouwkundig (kosten) Adviseur/Project Coördinator

Sietze werkt al vanaf 1984 in de bouw. Bouwkundig adviseur in de woningbouw- en restauratiebranche, projectleider, kostendeskundige, toezichthouder en kwaliteitscontroleur behoren tot zijn expertises. Daarnaast beschikt hij over pragmatisch leiderschap en is besluitvaardig en kritisch in zijn werk. Sietze is daardoor niet alleen een gewaardeerd collega, maar ook een graag geziene man bij onze klanten.

 s.stilma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Amadeus Blaauw Bouwkundig (kosten) Adviseur

Werkzaam vanaf 1995 in utiliteitsbouw, woningbouw, Retail, beheer & onderhoud. Hij is werkzaam geweest in organisaties in bedrijfsbureau functies, als woninginspecteur, junior architect, projectbegeleider, projectmanager, makelaar, operationeel manager en kwaliteitscontroleur. Verder actief binnen het aardbevingsdossier als bouwkundig expert/ bouwfysisch inspecteur.

a.blaauw@hetbedrijfsburo.nl

Anuschka Groot Bouwkundig (kosten) Adviseur

Anuschka heeft zich bewezen als volwaardig gesprekspartner en heeft ruime deskundigheid om als adviseur en regisseur haar deskundigheid in te zetten om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Het betreft procesmanagement, inspecteren, opstellen, uitwerken, calculeren en begeleiden van monumentaal erfgoed, (sociale) woningbouw en MKB. Tevens veel ervaring opgedaan in herstel van vermeende schades en het Bouwkundig Versterken van gebouwen veroorzaakt door aardbevingen in het Groninger veld. Beoordelen op marktconformiteit doormiddel van kosten Analyse Rapportages en bijstaan als onafhankelijk deskundige adviseur. Flexibel en snel betrokken bij het team, gemotiveerd in de te voeren werkzaamheden. Werkt gestructureerd, is accuraat en stressbestendig. Een aanpakker en doorzetter.

 a.groot@hetbedrijfsburo.nl
Connectie maken

Michel Roelofs Projectmanager

Michel heeft na zijn studie HTS Commerciële Bouwkunde en Bedrijfskunde aan de RUG ervaring opgedaan bij adviesbureaus en bij zorginstellingen. Huisvesting, advies en kantoorconcepten waren zijn werkvelden. Bij Bedrijfsburo JBG heeft hij inmiddels als Projectmanager zijn plek gevonden. Zijn visie en goede communicatieve eigenschappen zijn hierin een toegevoegde waarde voor ons. Met zijn positieve instelling en een altijd zonnig humeur zorgt hij voor de vrolijke noot in ons team.

 m.roelofs@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Auke van der Zee Kwaliteitsmanager

Auke is verantwoordelijk voor het opzetten, beschrijven, implementeren en onderhouden van het systeem. Het voldoen van het kwaliteitsmanagementsysteem aan ISO 9001:2015. Auke bezit als kwaliteits- en BLVC-W coördinator veel structuur in zijn dagelijkse werkzaamheden. Auke beheert de kwaliteitsplanning, schrijft en beoordeelt BLVC plannen, organiseer interne- en externe audits en is altijd bezig met het verbeteren van proceskwaliteit. Door de jarenlange ervaring binnen een gerenommeerd architectenbureau en het toepassen van zijn organisatorisch en projectmatige kwaliteiten is Auke van grote toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen. Identificeert en registreert afwijkingen en implementaties van beheersmaatregelen. Schrijft verbeterplannen en zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar werkzaamheden binnen de gewenste processen correct kan uitvoeren.

  a.van.der.zee@hetbedrijfsburo.nl
  Connectie maken

Dion Grijpma Manager F&A

Met dezelfde genen als zijn vader is Dion ook betrokken en loyaal. Dion zorgt voor de administratieve afhandeling, waarbij de salarissen op tijd betaald worden en de klant een correcte factuur ontvangt. Dion kan snel schakelen, is flexibel, dienstverlenend en zonder kapsones zeer prettig in de omgang met collega’s en klanten.

 d.grijpma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Ben van Rein Technisch Manager

Ben zet zich met woord en daad in voor speciale projecten binnen onze organisatie. Met een grote dosis humor en een open houding is Ben communicatief, commercieel en creatief zeer sterk. Ben is in het bijzonder betrokken bij de aardbevingsproblematiek in de regio en dat maakt hem de juiste man op de juiste plaats. Meer dan een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

 

 b.van.rein@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Jan Grijpma Directeur/ Eigenaar

Jan is vanaf de oprichting in 2014 directeur en eigenaar van Bedrijfsburo JBG B.V. Met een grote schat aan kennis en praktijkervaring in de bouw, brengt Jan deze kennis met veel enthousiasme over op het personeel. Met verworven ervaring als leidinggevende is Jan gedreven, betrokken en loyaal.  Mede dankzij zijn visie “goed en rechtvaardig doen” groeit het personeels- en klantenbestand.

 j.grijpma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Lessons learned