Team

Ciska Gorter                      Medewerker Bedrijfsbureau

Ciska is typisch zo iemand waar een bedrijf niet zonder kan. Een persoon die er altijd is en bereid is om iedereen te ondersteunen. Vanuit de administratie is zij de spin in het web voor de interne zaken. Moeiteloos regelt zij alle noodzakelijke werkzaamheden die ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Daarnaast zorgt zij op onnavolgbare wijze voor het welzijn van de klanten die ons bezoeken. En dat alles met een lach op het gezicht.

 c.gorter@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Rudi Lienau                       Bouwkundig (kosten) Deskundige

Rudi wist als kind al dat hij iets zou willen doen in de bouw. Hij volgde hiervoor een bouwkundige opleiding en tijdens zijn eerste stappen in bouw deed hij veel kennis op in het aardbevingsgebied. Maar vooral de financiële kant van de bouw heeft zijn interesse. Hij volgde een opleiding in vastgoed en leerde veel over de marktwerking. Hierdoor is Rudi breed opgeleid. Ervaring deed hij vervolgens op bij een aannemer, in de makelaardij bij een projectontwikkelaar.

 r.lienau@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Theo van der Meulen   Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Theo is ooit begonnen als tekenaar en heeft met jaren ervaring in de bouw- en architectensector een goed oog voor details. Theo is betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en heeft dienstverlening hoog in het vaandel. Theo geldt als een van de mensen die uitzonderlijk vele ervaring heeft als kostendeskundige en altijd weer kritisch samen met zijn collega’s kijkt naar de juistheid van het door hem aangeleverde werk.

 t.van.der.meulen@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Jeroen van der Veen     Senior Bouwkostendeskundige/adviseur

Jeroen is een pragmatisch ingestelde doorzetter. Hij laat zich niet uit het veld slaan door lastige projecten. Van werkvoorbereiding tot nacalculaties. De kennis in de afgelopen jaren weet hij toe te passen. Jeroen is een betrouwbare en gewaardeerde collega met een analytisch vermogen en een nuchtere kijk op de voorgelegde bouwkundige problematiek.

 j.van.der.veen@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Andre Oosterhuis                           Senior Bouwkostendeskundige

André heeft een bouwkundige opleiding gevolgd. Zijn werkvelden waren in de afgelopen jaren zeer divers. Hij deed ervaring op in de bouw als maatvoerder/voorman maar leerde bij een aannemer ook betonstorten. André bleef zich ontwikkelen en werd bouwkundig tekenaar. Op het moment dat André bij een calculatiebureau ging werken, vond hij zijn richting. Bij ons vind André al weer jaren zijn draai als Senior bouwkostendeskundige.

 a.oosterhuis@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Herman Steeman    Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige/Coördinator uitvoering

Waar Herman ooit als timmerman begon, wist hij zich in de loop der jaren te ontwikkelen tot assistent uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider in sloop-nieuwbouwprojecten. Ook heeft hij geruime tijd als hoofdinspecteur inspecties verricht voor agro panden. Deze bouwkundige ervaring maakt Herman tot een allround medewerker.

 h.steeman@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Sietze Stilma                     Bouwkundige (kosten) Adviseur/Project Coördinator

Sietze werkt al vanaf 1984 in de bouw. Bouwkundig adviseur in de woningbouw- en restauratiebranche, projectleider, kostendeskundige, toezichthouder en kwaliteitscontroleur behoren tot zijn expertises. Daarnaast beschikt hij over pragmatisch leiderschap en is besluitvaardig en kritisch in zijn werk. Sietze is daardoor niet alleen een gewaardeerd collega, maar ook een graag geziene man bij onze klanten.

 s.stilma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Michel Roelofs                 Projectmanager

Michel heeft na zijn studie HTS Commerciële Bouwkunde en Bedrijfskunde aan de RUG ervaring opgedaan bij adviesbureaus en bij zorginstellingen. Huisvesting, advies en kantoorconcepten waren zijn werkvelden. Bij Bedrijfsburo JBG heeft hij inmiddels als Projectmanager zijn plek gevonden. Zijn visie en goede communicatieve eigenschappen zijn hierin een toegevoegde waarde voor ons. Met zijn positieve instelling en een altijd zonnig humeur zorgt hij voor de vrolijke noot in ons team.

 m.roelofs@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Johnny Bouma                 Directievoerder/ Projectmanager

Na diverse bouwkundige opleidingen en cursussen te hebben gevolgd, is Johnny bij ons actief als Directievoerder/projectmanager.
Johnny beschikt over een geweldige dosis praktische ervaring in de bouw, hetgeen hem een specialist maakt op het gebied van aansturing van bouwprojecten en bewaken van budgetten in het algemeen. Onze ogen en oren in het veld.

 j.bouma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Dion Grijpma                    Manager F&A

Met dezelfde genen als zijn vader is Dion ook betrokken en loyaal. Dion zorgt voor de administratieve afhandeling, waarbij de salarissen op tijd betaald worden en de klant een correcte factuur ontvangt. Dion kan snel schakelen, is flexibel, dienstverlenend en zonder kapsones zeer prettig in de omgang met collega’s en klanten.

 d.grijpma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie make

Ben van Rein                     Technisch Manager

Ben zet zich met woord en daad in voor speciale projecten binnen onze organisatie. Met een grote dosis humor en een open houding is Ben communicatief, commercieel en creatief zeer sterk. Ben is in het bijzonder betrokken bij de aardbevingsproblematiek in de regio en dat maakt hem de juiste man op de juiste plaats. Meer dan een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

 

 b.van.rein@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Jan Grijpma                       Directeur/ Eigenaar

Jan is vanaf de oprichting in 2014 directeur en eigenaar van Bedrijfsburo JBG BV. Met een grote schat aan kennis en praktijkervaring in de bouw, brengt Jan deze kennis met veel enthousiasme over op het personeel. Met verworven ervaring als leidinggevende is Jan gedreven, betrokken en loyaal.  Mede dankzij zijn visie “goed en rechtvaardig doen” groeit het personeels- en klantenbestand.

 j.grijpma@hetbedrijfsburo.nl
 Connectie maken

Lessons learned